КМДА Київська міська державна адміністрація


11 липня 2019

Відсутність гарячого водопостачання обговорили під час засідання оперативного штабу (фото)

Відсутність гарячого водопостачання обговорили під час засідання оперативного штабу (фото)

11 липня в.о. першого заступника голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віталій Волошкевич провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2019-2020 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. У засіданні взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації та представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

На початку наради Віталій Волошкевич повідомив, що в районі залишається 89 будинків без гарячої води, з них 88 через пошкодження мереж КП «Київтеплоенерго» та 4 – пошкодження на внутрішньобудинкових мережах КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва». Представник КП «Київтеплоенерго» доповів, що усунення пошкоджень наразі відбувається згідно з графіком, на будинках вивішуються оголошення про терміни відновлення подачі водопостачання.

Крім того, головуючий звернув увагу присутніх на питання, пов'язані з прибиранням території району. «Необхідно забезпечити своєчасне та якісне прибирання доріг, тротуарів, зупинок громадського транспорту, парків та скверів. Особливу увагу звернути на утримання в належному санітарно-технічному стані центральної частини району та прилеглої території до виборчих дільниць з метою забезпечення належних умов проведення позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року», - дав доручення Віталій Волошкевич.

Крім того, у ході засідання штабу мова йшла про роботу ліфтового господарства. Представник ТОВ «Майстерліфт» доповів, що у зв’язку з проведенням ремонтних робіт ліфтового обладнання для мешканців будинків розмістили інформація (оголошення), із зазначенням строків відновлення та контактний телефон відповідальних. «Необхідно тримати на постійному контролі питання щодо відновлення роботи непрацюючих ліфтів на території Подільського району та не допускати простою ліфтів більше однієї доби. Також максимально виконати поточні дрібні ремонти для забезпечення комфорту мешканців району», - зазначив Віталій Волошкевич.

Також під час засідання оперативного штабу начальник відділу роботи із зверненнями громадян Оксана Аршинова доповіла щодо питань, з якими найчастіше звертаються мешканці району до КБУ «Контактний центр міста Києва». Так, за минулий тиждень мешканці звертались найчастіше з питань благоустрою території, закриття люків, кронування і видалення омели та відсутності освітлення у під’їздах.

За результатами розгляду порядку денного головуючий надав доручення для відповідного виконання.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.