КМДА Київська міська державна адміністрація


10 липня 2019

Віктор Смирнов провів інспекційний об’їзд Подільського району (фото)

Віктор Смирнов провів інспекційний об’їзд Подільського району (фото)

З метою перевірки якості виконання робіт з комплексного благоустрою та заміни асфальтового покриття 10 липня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів інспекційний об’їзд Подільського району. До участі долучились заступник директора КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м.Києва» Ігор Сеніч та представники організацій, які виконують роботи.

Так, очільник району перевірив територію просп. Правди, 17 та 17а. «Вже виконали роботи з ремонту асфальтового покриття, уклали ФЕМ та відремонтували сходи. У планах роботи з ремонту аварійнихсходів і сходів, які виходять на просп. Правди, та встановлення нового дитячого майданчику. Завдяки підтримці міського голови Віталія Кличка та куратора району Валентина Мондриївського ми робимо все, щоб не збавляти взятих темпів з оновлення інфраструктури району», - зазначив Віктор Смирнов.

Також голова району наголосив на обов’язковому відновленню благоустрою після виконання усіх робіт. «Необхідно установити паркан, завезти чорнозем, відновити зелені насадження та залишати після себе повністю готовий об’єкт, щоб не було нарікань зі сторони мешканців», - дав доручення Віктор Смирнов.

За результатами об’їзду Віктор Смирнов дав доручення для відповідного реагування.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.