Головна  →  Новини  →  10 липня 2019

Віталій Кличко показав магічний Київ

Віталій Кличко показав магічний Київ

Мер Києва Віталій Кличко опублікував відео, де вони разом з братом Володимиром на велосипедах проїхалися новим туристичним маршрутом в історичному центрі столиці – від сходів поруч із Пейзажною алеєю, через Андріївський узвіз, Алею художників і Володимирську гірку до нового пішохідно-велосипедного мосту.

«Друзі! Відчуйте магію нашого міста! Ми дуже стараємося, щоб в Києві з’являлося все більше знакових місць. Гарних, комфортних, де приємно відпочивати, займатися спортом, які хочеться показувати гостям української столиці», – написав мер Києва у Facebook.

Так, за словами Віталія Кличка, столична влада облаштовує і відкриває в Києві все більше гарних і нових локацій, де відпочиває багато киян та гостей столиці.

«Ми облаштовуємо і відкриваємо все більше нових і гарних локацій  у Києві. Тепер чимало політиків знімають на них свої передвиборчі ролики. Але що важливо: тут відпочиває багато киян і туристів, для яких, власне, ми все це робимо. І багато запитів на зйомки кліпів, різного відео, кіно. Знімайте і показуйте наш Київ! Любіть його так, як любимо ми!», – звертаються брати Клички у відео про українську столицю.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024