Головна  →  Новини  →  9 липня 2019

Діана Попова: «Завдяки ATLAS ми маємо можливість створення комунікативного простору для киян»

Діана Попова: «Завдяки ATLAS ми маємо можливість створення комунікативного простору для киян»

Цього літа, із 9 до 14 липня, у Національному комплексі «Експоцентр України» (ВДНГ) за підтримки Департаменту культури КМДА відбудеться наймасштабніший музичний фестиваль України та один із найпомітніших опенейрів Східної Європи Atlas Weekend.

«Чому саме ATLAS? Усе дуже просто: тут ми маємо величезний шанс для створення ідеального комунікативного простору з європейським суспільством. Кожного року фестиваль відвідують тисячі туристів, для яких важливо не тільки потрапити на сам захід, а і побачити Україну. Ми можемо говорити різними мовами, мати різні національності або сповідувати несумісні релігії, але незмінне тільки одне: мова культури є спільною, і тут не є важливим те, як ти себе ідентифікуєш. Ми об’єднані пристрастю, стоїмо пліч-о-пліч, відчуваємо натхнення зі сцени. І в цей момент забуваєш, скільки насправді кілометрів розділяє тебе і цього хлопця навпроти: тут і зараз ви всі об’єднані музикою, яка стирає кордони між людьми і дозволяє бути ближче», – прокоментувала початок фестивалю директор Департаменту культури Діана Попова.

Серед оголошених учасників фестивалю: The Chainsmokers, Black Eyed Peas, Liam Gallagher, Сплин, Michael Kiwanuka, UNKLE, ATB, Tom Walker, Tom Odell, The Subways, The Vaccines, Noisia, Bhad Bhabie, Dub FX, Netta, The Hardkiss, Our Last Night, Little Big та багато інших.

9 липня — День української музики на Atlas Weekend-2019.

Серед українських зірок – Софія Ротару, Павло Зібров, Настя Каменських, Джамала, ONUKA, DZIDZIO, С.К.А.Й., Злата Огневич, Віталій Козловський, Арсен Мірзоян, Сергій Бабкін та багато інших.

Вхід на територію в перший день фестивалю – вільний.

 
Джерело: https://kyivcity.gov.ua
Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024