Головна  →  Новини  →  9 липня 2019

Віталій Кличко: «Завдяки підтримці мерії перший день фестивалю Atlas Weekend можна відвідати безкоштовно»

Віталій Кличко: «Завдяки підтримці мерії перший день фестивалю Atlas Weekend можна відвідати безкоштовно»

Завдяки підтримці мерії перший день музичного фестивалю Atlas Weekend, що відкривається сьогодні в столиці, можна відвідати безкоштовно. Про це на прес-конференції перед відкриттям Atlas Weekend-2019 розповів мер Києва Віталій Кличко.

«Мені дуже приємно, що протягом найближчих 6 днів Київ стане музичним центром Європи. Столична влада профінансувала перший день фестивалю, аби кожен охочий безкоштовно міг долучитися до цього свята музики. Тема першого дня фестивалю – українська музика. Сьогодні тут виступатимуть Софія Ротару і Павло Зібров, Скай, ONUKA, DZIDZIO, Злата Огнєвіч. Та інші виконавці», – зазначив Віталій Кличко.

У наступні дні право на безкоштовний вхід матимуть діти до 12 років, пенсіонери, люди з інвалідністю 1 та 2 групи, воїни АТО з посвідченнями інваліда війни. А для людей на візках створили спеціальні платформи для комфортного перегляду концертів.

Віталій Кличко підкреслив, що жоден із українських фестивалів не може похвалитися таким складом учасників. Найочікуваніші цього року – The Black Eyed Peace і Asap Rocky. Також на Atlas виступить переможниця «Євробачення-2018» NETTA та понад 250 українських і закордонних артистів і груп. На фестивалі, що відбувається на території ВДНГ, встановили 8 сцен, де виконавці виступатимуть за стилями музики.

«Atlas Weekend відвідує багато туристів з закордону. І це теж великий плюс для нашого міста та країни. Цього року ми очікуємо на новий рекорд відвідування фестивалю. Минулого року в перший його день прийшло більше 154 тисяч відвідувачів. А за всі дні подію відвідало понад півмільйона людей», – зазначив мер столиці.

Віталій Кличко відвідав кілька локацій фестивалю та поспілкувався з відвідувачами музичної події. Мер також заявив, що, як і в минулі роки, міська влада ухвалила рішення подовжити на годину роботу комунального громадського транспорту, зокрема і метро, аби люди могли насолодитися музикою, відвідавши фестиваль. А після цього – з комфортом дістатися додому.

AtlasWeekend – один з найбільших музичних фестивалів Східної Європи. З 2015-го щорічно відбувається у Києві в першій половині липня.

 
Джерело: https://kyivcity.gov.ua
Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024