КМДА Київська міська державна адміністрація


9 липня 2019

У Подільському районі запрацювала нова реєстратура «Рецепшн без бар’єрів» (фото)

У Подільському районі запрацювала нова реєстратура «Рецепшн без бар’єрів» (фото)

У Подільському районі, на проспекті Свободи, 22, запрацювала реєстратура «Рецепшн без бар’єрів». Голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов здійснив робочий візит до комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» Подільського району.

«Оновлена реєстратура обслуговує населення амбулаторії загальної практики-сімейної медицини № 8 та № 9 КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» Подільського району та є реєстратурою сучасного типу з рецепшн, яка є більш відкритою до людей. До її складу входить 12 структурних підрозділів: 11 амбулаторій загальної практики-сімейної медицини та відділення з надання платних медичних послуг. Це результат щоденної роботи, не зупиняємось на досягнутому є ще багато справ, які необхідно зробити. Завдяки підтримці міського голови Віталія Кличка та куратора району Валентина Мондриївського ми змінюємо район та місто на краще», - зазначив Віктор Смирнов.

Медичний центр обслуговує більш ніж 128 675 населення, з них 101 185 дорослого та 27 490 дитячого. У ньому завершено капітальний ремонт, облаштувано зону для розваг дитячого населення, створено великий простір для паркування дитячих візочків та обладнано окреме санітарно-гігієнічне приміщення для маломобільних груп. Крім того, КНП «ЦПМСД № 2» Подільського району м. Києва підтвердив статус «Лікарня доброзичлива до дитини.

Довідково: Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» Подільського району м. Києва, створене шляхом злиття Поліклініки № 2 Подільського району м. Києва, Дитячої поліклініки № 4 Подільського району м. Києва на основі рішення Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 17.04.2013 № 132/9189 «Про комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» Подільського району м. Києва». 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.