Головна  →  Новини  →  9 липня 2019

У Подільському районі відбулись урочисті заходи з нагоди Дня Національної поліції України (фото)

У Подільському районі відбулись урочисті заходи з нагоди Дня Національної поліції України (фото)

9 липня в приміщенні Подільського управління поліції Головного управління Національної поліції в місті Києві відбулись урочистості з нагоди Дня Національної поліції України.

Привітати особовий склад із професійним святом завітав голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов.

«Щиро вітаю вас, шановні працівники Національної поліції України, з професійним святом. Переконаний, що разом у тісній співпраці та взаємодії з населенням, ви гідно будете реалізовувати державну політику у сфері захисту прав і свобод наших громадян, протидії злочинності та забезпеченні громадської безпеки. Бажаю міцного здоров’я, благополуччя, родинного тепла та затишку, успіхів у службі заради розбудови процвітаючої країни, вільної від корупції. Найкращі побажання вашим рідним і близьким, які поділяють труднощі вашого нелегкого обов’язку перед державою!», - звернувся до присутніх з привітальним словом Віктор Смирнов.

Також він передав колегам щирі вітання від міського голови Віталія Кличка та заступника голови Київської міської державної адміністрації, куратора району Валентина Мондриївського.

Крім того, Віктор Смирнов вручив грамоти Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за сумлінне виконання службових обов’язків по охороні громадського порядку, високий професіоналізм та з нагоди Дня Національної поліції України.

Довідково: День Національної поліції України – професійне свято в Україні, яке відзначається щорічно 4 липня.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024