Головна  →  Новини  →  9 липня 2019

Актуальні питання щодо життєдіяльності району розглянули під час апаратної наради (фото)

Актуальні питання щодо життєдіяльності району розглянули під час апаратної наради (фото)

9 липня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств щодо актуальних питань життєдіяльності району.

На початку наради Віктор Смирнов зупинився на питанні покосу трави. «Не втрачаємо темпів, погодні умови сприяють швидкому росту трави, тому необхідно активізувати роботи на балансових територіях комунальних підприємств», - дав доручення очільник району.

Також Віктор Смирнов зосередив увагу присутніх на скарги мешканців щодо роботи ліфтового господарства. «З метою забезпечення комфорту мешканців району необхідно скласти графік проведення ремонтних робіт ліфтового обладнання і заміни ліфтових кабін та розмістити інформації (оголошення) для мешканців будинків, зазначивши строки відновлення та контактний телефон відповідальних», - зазначив він.

Заступник голови Віталій Волошкевич доповів про стан комунального господарства району. Він повідомив, що станом на 9 липня у 55 житлових будинках Подільського району відсутнє гаряче водопостачання. Представник КП «Київтеплоенерго» доповів, що усунення пошкоджень наразі відбувається згідно з графіком, на будинках вивішуються оголошення про терміни відновлення подачі водопостачання.

Також Віталій Волошкевич доповів з питань просування медичної реформи. Так, станом на 9 липня 65,3% мешканців району підписали декларацію із сімейним лікарем. Крім того, він повідомив присутнім про підготовку до відзначення у Подільському районі 78-ї річниці початку героїчної оборони м. Києва у 1941 році.

Відповідно до плану заходів 11 липня передбачається проведення Ритуалу пам’яті з покладанням квітів до пам’ятника на честь моряків героїчної Дніпровської воєнної флотилії та монітору «Железняков». З цього приводу голова райдержадміністрації Віктор Смирнов дав доручення керівникам комунальних служб перевірити санітарний стан території, прилеглої до пам’ятних знаків і запросив долучитися до заходів усіх охочих.

Керівник апарату Олександр Окатий звернув увагу на питання своєчасності та достовірності в опрацюванні звернень громадян, що надходять до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації. Також він повідомив, що 24 серпня в Україні відзначають День незалежності України, тому керівникам структурних підрозділів необхідно підготувати вчасно подання для нагородження співробітників.

За результатами наради Віктор Смирнов надав відповідні протокольні доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024