КМДА Київська міська державна адміністрація


8 липня 2019

У Києві створили Офіс ділового туризму

У Києві створили Офіс ділового туризму

Задля розвитку ділового туризму у Києві створено новий Kyiv Convention Office. Про це було оголошено під час конференції Управління туризму та промоцій з представниками туристичних компаній «Екватор. Майбутнє VS Минуле».

«Київ має досить великий туристичний потенціал. Тільки за перший квартал 2019 року столицю відвідало більше 355 тисяч іноземних туристів. А завдяки туристичному збору міський бюджет за півроку поповнився на майже 23 мільйони гривень. Щороку в Києві проходить більше 1500 бізнес-івентів. Це свідчить про те, що столиця є цікавою для бізнесу. Створення Kyiv Convention Office дасть змогу глибше працювати у сфері ділового туризму та зробить Київ більш привабливим для іноземних туристів та бізнесу», – зазначила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

За її словами, захід, організований Управлінням туризму та промоцій, допоміг залучити представників бізнесу до розвитку ділового туризму в Києві за допомогою майбутньої співпраці з новоствореним офісом.

Kyiv Convention Office працюватиме над підвищенням туристичного потенціалу столиці в сфері ділового туризму.

Учасниками конференції стали представники туристичних операторів в’їзного туризму, готелів, конференц-центрів, виставкових центрів та інших пов’язаних із наданням туристичних послуг компаній.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.