Головна  →  Новини  →  5 липня 2019

Громадський транспорт продовжить роботу під час проведення фестивалю «Atlas Weekend»

Громадський транспорт продовжить роботу під час проведення фестивалю «Atlas Weekend»

Громадський транспорт продовжить роботу під час проведення фестивалю «Atlas Weekend».

Зокрема, КП «Київський метрополітен» у ніч із 9 липня на 10 липня та у ніч із 12 липня на 13 липня продовжить роботу на 1 годину.

Окрім того, на період проведення заходу у разі необхідності в залежності від пасажиропотоку, буде передбачено можливість обмеження на вхід для пасажирів станцій метрополітену «Виставковий центр», «Васильківська».

КП «Київпастранс», Комунальна служба перевезень виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) продовжить на 1 годину роботу наземного пасажирського транспорту загального користування у ніч із 9 липня на 10 липня та у ніч із 12 на 13 липня, організувавши перевезення пасажирів після проходження останніх пар поїздів.

КП «Київпастранс» 10-14 липня продовжить роботу тролейбусів маршрутів №№ 11, 12, 43, 45 та автобусів маршруту № 56 на 1 годину.

У разі необхідності буде організовано чергування відповідальних посадових осіб на лінії.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024