Головна  →  Новини  →  4 липня 2019

Семінар «Техніка пошуку роботи. Співбесіда з роботодавцем»

Семінар «Техніка пошуку роботи. Співбесіда з роботодавцем»

У Подільській районній філії Київського міського центру зайнятості регулярно проходять семінари з техніки пошуку роботи, які спрямовані на підвищення ефективності таких пошуків та підтримку особистої активності шукачів роботи.

Один із таких профконсультаційних семінарів на тему «Співбесіда з роботодавцем» відбувся у Подільській районній філії КМЦЗ 2 липня.

Присутні на заході шукачі роботи розширили своє уявлення про види співбесід та мали змогу поділитися власними враженнями від проходження співбесід із роботодавцями, а також отримали рекомендації щодо ефективного спілкування з потенційним роботодавцем.

Учасники семінару розбилися на малі групи й розглянули теми підготовки до співбесід та питань, що обговорюються роботодавцем і кандидатом на вакантне місце. Під час спільного обговорення результатів цієї роботи з провідним фахівцем із профорієнтації Марією Скибіною зазначені теми були детально розкриті та опрацьовані.

Усі запрошені отримали цікавий досвід, інформацію для роздумів та рекомендації для безпосереднього використання у процесі пошуку та отримання роботи.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024