Головна  →  Новини  →  4 липня 2019

Питання щодо підготовки до опалювального сезону обговорили під час засідання оперативного штабу (фото)

Питання щодо підготовки до опалювального сезону обговорили під час засідання оперативного штабу (фото)

4 липня в.о. першого заступника голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віталій Волошкевич провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2019-2020 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. У засіданні взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації та представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

На початку засідання представники РТМ «Нивки» та РТМ «Поділ» доповіли, що завершились планові гідравлічні випробування з підготовки теплових мереж до роботи в осінньо-зимовий період.

Також під час засідання обговорили питання підготовки до опалювального сезону. Так, за словами головного інженера КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» Віталія Музиченка, 615 актів обстеження складено за результатами перевірки теплопунктів в житлових будинках.

Крім того, представники структурних підрозділів райдержадміністрації доповіли що, відповідно до графіку, в усіх закладах триває перевірка теплопунктів і складаються відповідні акти обстеження.

Віталій Волошкевич зосередив увагу присутніх на нагальній проблемі щодо забезпечення задовільної роботи ліфтового господарства. «Необхідно скласти графік проведення ремонтних робіт ліфтового обладнання із зазначенням строків їх виконання шляхом розміщення інформації (оголошення) для мешканців будинків. Також необхідно максимально виконати поточні дрібні ремонти (кнопки виклику, зв’язок з диспетчером, стан ліфтових кабін та дверей) для забезпечення комфорту мешканців району», - зазначив він.

Крім того, йшла мова про скарги мешканців щодо наслідків буревію, затікання покрівель, закриття люків та аварійного стану дитячих майданчиків.

«Необхідно посилити виконавську дисципліну та налагодити дієвий механізм реагування на звернення громадян. Ми орієнтовані на мешканців і їх потреби, і необхідно якісно та вчасно опрацьовувати абсолютно усі звернення з метою забезпечення належних умов для їх проживання», - зауважив Віталій Волошкевич.

За результатами розгляду порядку денного головуючий надав доручення для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024