Головна  →  Новини  →  3 липня 2019

Віктор Смирнов: «Наша мета, щоб Алея художників була безпечним та комфортним місцем відпочинку для киян та гостей столиці» (фото)

Віктор Смирнов: «Наша мета, щоб Алея художників була безпечним та комфортним місцем відпочинку для киян та гостей столиці» (фото)

3 липня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів нараду на Андріївському узвозі. До участі долучились перший заступник Микола Дубовик, керівники структурних підрозділів та комунальних служб району.

На початку наради перевірили роботу болардів, санітарний стан Андріївського узвозу, стан бруківки на проїжджій частині вулиці та виконання робіт з прибирання сміття.

Також учасники наради пройшлись частиною туристичного маршруту від Андріївського узвозу, через Алею художників – до нового пішохідного мосту. Обговорювалось питання щодо передачі на баланс КП «Київміськсвітло» системи освітлення на Алеї художників. «Увечері алея освітлюється встановленим на перилах LED-освітленням, але є ділянки, де освітлення відсутнє. Необхідно у найкоротші терміни з’ясувати причини відсутності на перилах LED-освітлення та відновити його вздовж усієї алеї до столичного фунікулера. Наша мета, щоб Алея художників була безпечним та комфортним місцем відпочинку для киян та гостей столиці», – дав доручення Віктор Смирнов.

Крім того, перевірили територію біля пам’ятника на відзнаку повернення Києву Магдебурзького права. У нараді взяли участь заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв, директор КП «Спецжитлофонд» Володимир Шарій, представники міських департаментів, служб, комунальних підприємств, підрядних організацій.

Наразі обговорювались питання щодо укріплення схилів, внесення корегувань до проекту реконструкції, очищення зливоприймачів та їх заміни з включенням їх до основних систем водовідведення міста.

За результатами наради Віктор Смирнов дав доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних служб для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024