Головна  →  Новини  →  2 липня 2019

Віктор Смирнов: «На території району багато нових зупинкових комплексів, але необхідно враховувати реконструкцію та підлаштовуватись під роботи, які ведуться у районі» (фото)

Віктор Смирнов: «На території району багато нових зупинкових комплексів, але необхідно враховувати реконструкцію та підлаштовуватись під роботи, які ведуться у районі» (фото)

2 липня у Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяв участь голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов, перший заступник голови Микола Дубовик, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники комунальних служб та підприємці району.

На початку наради начальник відділу контролю за благоустроєм Павло Поляков презентував фотозвіт зупинкових комплексів. «На території району багато нових зупинкових комплексів, але необхідно враховувати реконструкцію та підлаштовуватись під роботи, які ведуться у районі. Адже нелогічно ставити комплекси там, де через декілька місяців планується повна реконструкція вулиці. Наша головна мета – як найменше дорікань зі сторони мешканців та робити усе можливе для забезпечення їх комфортного перебування у районі. Спільними зусиллями зробимо наш район кращим», - дав доручення очільник району.

Також Віктор Смирнов підняв питання щодо вчасного вивозу сміття у вихідні та святкові дні. «Необхідно враховувати аномальну спеку та запахи, які супроводжуються невчасним вивозом сміття. З метою уникнення таких випадків, необхідно подбати про вчасний вивіз сміття та наявність необхідної кількості сміттєвих контейнерів і урн, особливо це стосується місць масового відпочинку киян і гостей столиці», - дав доручення головуючий.

Крім того, обговорили питання передачі на баланс КП «Київміськсвітло» системи освітлення на Алеї художників, хід реконструкції Куренівського парку та встановлення системи поливу в сквері на вулиці Почайнинській.

Також особлива увага була приділена питанню роботи болардів на Андріївському узвозі. За словами т.в.о. директора КП «Поділ-благоустрій» В’ячеслава Назаренка, робота буде поновлена найближчим часом.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району, які необхідно опрацювати.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024