Головна  →  Новини  →  1 липня 2019

Практичний курс «Youth Stage» - молодіжна платформа

Практичний курс «Youth Stage» - молодіжна платформа

20, 21, 27, 28 липня 2019 року  з 12:00 – 18:00 годину  у  м. Києві, пройде практичний курс: «YOUTH STAGE» молодіжна платформа - проект впроваджує Київський молодіжний центр, який спрямований на підготовку активної молоді до суспільно корисної та ефективної роботи в системі органів державної влади та місцевого самоврядування.

Лектори курсу навчатимуть учасників принципу та порядку управлінням територіями в рамках місцевих громад, ознайомлять з кращими практиками цієї діяльності, допоможуть вдосконалити знання в політичному та громадському питанні, освоїти навички політичного менеджменту, навчитися чітко та якісно викладати свої думки, вести перемовини та виступати публічно.

Програма курсу передбачає навчання у форматі інтерактивних лекцій, презентації, дискусії. Практична частина (дата узгоджується) за результатами індивідуального завдання передбачає стажування в органах державної влади та екскурсії до Верховної Ради України.

З учасниками проекту працюватимуть досвідчені лектори: державні службовці, політики, помічники депутатів, коучі, психологи, лектори з особистісного розвитку, спеціалісти політичного PR, медіа-експерти, політичні консультанти.

Організатори запрошують молодь, яка займає активну життєву позицію, робить перші кроки в громадській діяльності та має велике бажання здійснювати позитивні зміни в країні. Участь у заході безкоштовна. Попередня реєстрація обов’язкова та здійснюється за посиланням: https://goo.gl/4C28gN.

Контактна особа та координатор проекту: Сапожніков Євген, тел.: (066) 154 24 13 та електронна адреса [email protected].

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024