КМДА Київська міська державна адміністрація


27 червня 2019

Микола Дубовик доручив вжити заходів для уникнення негативних наслідків у зв’язку із зміною погодних умов (фото)

Микола Дубовик доручив вжити заходів для уникнення негативних наслідків у зв’язку із зміною погодних умов (фото)

27 червня в.о. голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2019-2020 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. У засіданні взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації та представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

На початку засідання головуючий звернув увагу присутніх керівників комунальних підприємств на прогноз Укргідрометцентру. «Найближчим часом очікуються значні опади, необхідно перевірити місця, де ведуться ремонтні роботи покрівель, та вжити заходів для уникнення негативних наслідків у зв’язку із зміною погоди», - зазначив Микола Дубовик.

Одним з ключових питань було також обговорення підготовки до опалювального сезону. Так, за словами головного інженера КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» Віталія Музиченка, 524 акти обстеження складено за результатами перевірки теплопунктів в житлових будинках, що становить 75% житлового фонду району.

Перший заступник директора КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» Олександр Побочний доповів, що в районі значно збільшились крадіжки кришок люків, тільки за останню добу було 5 випадків їх викрадення. «Необхідно провести спільний рейд з поліцією до пунктів прийому вторсировини, з метою уникнення таких випадків в подальшому», - дав доручив головуючий.

Крім того, мова йшла про обстеження в районі пустирів з метою подальшої ліквідації рослин, які можуть викликати у людей алергію.

Також під засідання оперативного штабу начальник відділу роботи із зверненнями громадян Оксана Аршинова доповіла щодо питань, з якими найчастіше звертаються мешканці району до КБУ «Контактний центр міста Києва».

За результатами розгляду порядку денного головуючий надав доручення для відповідного виконання.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.