КМДА Київська міська державна адміністрація


27 червня 2019

День відкритих дверей ТОВ «ХЕЛСІ ТРАДІШН»

День відкритих дверей ТОВ «ХЕЛСІ ТРАДІШН»

27 червня 2019 року в приміщенні Подільської районної філії Київського міського центру зайнятості відбувся початок Дня відкритих дверей ТОВ «ХЕЛСІ ТРАДІШН».

Метою проведення заходу є надання можливості роботодавцю презентувати власне підприємство, а безробітним ознайомитись із виробництвом, переліком продукції, яка виробляється, робочими місцями, які є на виробництві.

На захід було запрошено безробітних, які стоять на обліку, на посади: кухонного робітника, бухгалтера, помічника керівника виробничого підрозділу, менеджера із зовнішньоекономічної діяльності.

Представник підприємства, Діана Липовська, розповіла учасникам про вакансії, які є на підприємстві, оплату праці та соціальний захист працівників, можливість проходження навчання на базі підприємства, тривалість та інтенсивність якого буде залежити від набутих професійних навичок працівників, а також від здатності працівника до навчання.

Всього в заході взяло участь 14 безробітних, 2 з яких зацікавились можливістю працевлаштування на виробництво й запланували особисті співбесіди із роботодавцем.

Наприкінці заходу безробітні ставили запитання, на що отримували вичерпні відповіді.

Усіх бажаючих було запрошено відвідати підприємство.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.