Головна  →  Новини  →  27 червня 2019

День відкритих дверей ТОВ «ХЕЛСІ ТРАДІШН»

День відкритих дверей ТОВ «ХЕЛСІ ТРАДІШН»

27 червня 2019 року в приміщенні Подільської районної філії Київського міського центру зайнятості відбувся початок Дня відкритих дверей ТОВ «ХЕЛСІ ТРАДІШН».

Метою проведення заходу є надання можливості роботодавцю презентувати власне підприємство, а безробітним ознайомитись із виробництвом, переліком продукції, яка виробляється, робочими місцями, які є на виробництві.

На захід було запрошено безробітних, які стоять на обліку, на посади: кухонного робітника, бухгалтера, помічника керівника виробничого підрозділу, менеджера із зовнішньоекономічної діяльності.

Представник підприємства, Діана Липовська, розповіла учасникам про вакансії, які є на підприємстві, оплату праці та соціальний захист працівників, можливість проходження навчання на базі підприємства, тривалість та інтенсивність якого буде залежити від набутих професійних навичок працівників, а також від здатності працівника до навчання.

Всього в заході взяло участь 14 безробітних, 2 з яких зацікавились можливістю працевлаштування на виробництво й запланували особисті співбесіди із роботодавцем.

Наприкінці заходу безробітні ставили запитання, на що отримували вичерпні відповіді.

Усіх бажаючих було запрошено відвідати підприємство.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024