Головна  →  Новини  →  25 червня 2019

Валентин Мондриївський взяв участь в обговоренні проблемних питань, пов’язаних із утриманням та ремонтом доріг, під час наради з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

Валентин Мондриївський взяв участь в обговоренні проблемних питань, пов’язаних із утриманням та ремонтом доріг, під час наради з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

25 червня у Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяв участь заступник голови Київської міської державної адміністрації, куратор району Валентин Мондриївський, в.о. голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик, а також керівники структурних підрозділів міської і районної адміністрацій та представники комунальних служб.

На початку наради директор КП «ШЕУ по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Подільського району» Олег Хмарський доповів про хід ремонтних робіт дорожнього покриття на вулицях району. Так, нещодавно закінчено дорожній ремонт на вулиці Мостицькій і розпочато на вулиці Наталії Ужвій. Наступною у планах з поточного ремонту дорожнього покриття є вулиця Брестська.

Також до участі у нараді долучились представники ПрАТ «ХК «Київмісьбуд», яких хвилювало питання передачі на баланс районного комунального підприємства міжбудинкових проїздів біля новобудов на вулицях Новомостицькій та Замковецькій. Загалом щодо вимог ведення будівництва заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський зазначив: «У місті є попит на новобудови, однак необхідно мінімізувати незручності для мешканців під час будівництва. Будівельне сміття не повинно потрапляти на прилеглі тротуари та дороги, тобто за межі будівельного майданчика».

Крім того, обговорили питання передачі на баланс КП «Київміськсвітло» системи освітлення на Алеї художників, хід реконструкції Куренівського парку та встановлення системи поливу в сквері на вулиці Почайнинській.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району, які необхідно опрацювати.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024