Головна  →  Новини  →  19 червня 2019

Валентин Мондриївський взяв участь у щотижневій нараді з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

Валентин Мондриївський взяв участь у щотижневій нараді з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

18 червня у Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяв участь заступник голови Київської міської державної адміністрації, куратор району Валентин Мондриївський, перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик, а також керівники структурних підрозділів міської і районної адміністрацій та представники комунальних служб.

На початку наради Валентин Мондриївський зосередив увагу керівників комунальних підприємств на необхідності забезпечити безперебійну роботу усіх комунальних служб для щоденного прибирання та утримання в належному санітарно-технічному стані центральної частини району. «Андріївський узвіз, Контрактова та Поштова площі, вул. Петра Сагайдачного - це улюблені місця відпочинку киян та гостей столиці. Вони повинні постійно виглядати ошатними та привабливими для киян та гостей столиці. Також, необхідно упорядкувати територію Поштової площі та не робити з неї стоянки автотранспорту», - сказав він.

Окрема увага під час наради була приділена безперебійному функціонуванню громадських вбиралень на Андріївському узвозі та біля сходів, що ведуть до Пейзажної алеї.

Також заступник голови Київської міської державної адміністрації акцентував увагу на дотримання санітарних правил під час проведення традиційних та сільськогосподарських ярмарків. «Головна наша вимога – наявність холодильників під час реалізації продукції, яка швидко псується. Також необхідно вживати заходів щодо уникнення стихійної торгівлі, яка трапляється поряд з діючими ярмарками», - зазначив Валентин Мондриївський.

Крім того, обговорили питання щодо схеми організації дорожнього руху під час реконструкції центральної частини району, облаштування дитячих майданчиків, пішохідного переходу на вулиці Костянтинівській через вулиці Верхній та Нижній Вал.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району, які необхідно опрацювати.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024