Головна  →  Новини  →  12 червня 2019

У скверах Подільського району столиці тривають активні роботи з реконструкції та благоустрою (фото)

У скверах Подільського району столиці тривають активні роботи з реконструкції та благоустрою (фото)

11 червня у Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяв участь перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик, а також керівники структурних підрозділів міської і районної адміністрацій та представники комунальних служб.

Нарада почалась з обговорення питань щодо реалізації проекту з реконструкції вулиць Петра Сагайдачного та Покровської, а саме порядку перекриття вулиць на час виконання робіт.

Представник КО «Київзеленбуд» доповів, що поливо-зрошувальну систему буде облаштовано до кінця поточного місяця в сквері на вулиці Почайнинській, а в липні – у сквері на вулиці Кирилівській. Крім того, він повідомив, що в Куренівському парку ведуться активні будівельні роботи, які планується завершити до кінця липня поточного року. «Будівельні роботи щодо облаштування скверів і парків треба закінчити у визначені строки, оскільки місця масового відпочинку особливо важливі для мешканців в теплу пору року», - зазначив Микола Григорович.

У ході наради також мова йшла про вжиття заходів для боротьби із несанкціонованою торгівлею, про проведення робіт з ремонту проїжджої частини на вулицях Брестській та Наталії Ужвій, про реалізацію проекту комплексної реконструкції пересадочного вузла на Контрактовій площі.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району, які необхідно опрацювати.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024