КМДА Київська міська державна адміністрація


11 червня 2019

Для подолян, які знаходяться у пошуку роботи, провели ярмарок вакансій

Для подолян, які знаходяться у пошуку роботи, провели ярмарок вакансій

11 червня фахівцями Подільської районної філії Київського міського центру зайнятості було проведено міні-ярмарок вакансій для приватного підприємства.

Для участі у заході було запрошено безробітних, які стоять на обліку, та пошукачів роботи, які розміщали свої резюме на сайтах вакансій. Присутнім запропоновано наступні вакантні посади: старший бухгалтер, інженер з охорони праці, фахівець безпеки, вантажник, грануляторник, оператор пульта управління, прибиральник виробничих приміщень, слюсар з експлуатації та ремонту газового устаткування, слюсар КВПіА, слюсар-електрик, слюсар-ремонтник, вагар.

Начальник відділу кадрів підприємства Наталія Серьогіна та менеджер по підбору персоналу Людмила Куліковська розповіли про вимоги до кандидатів на зайняття вакансій та про рівень заробітних плат. Також вони повідомили, що на вакансії запрошуються люди з інвалідністю.

На ярмарку були присутні 23 особи із зареєстрованих безробітних та 2 особи, які розміщували свої резюме на сайтах в мережі Інтернет.

Наприкінці заходу відбувся обмін номерами телефонів, узгоджені індивідуальні зустрічі із зацікавленими особами для вирішення питання щодо їх можливого працевлаштування.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.