Головна  →  Новини  →  24 травня 2019

Для маленьких подолян провели пізнавальних захід щодо світу професій

Для маленьких подолян провели пізнавальних захід щодо світу професій

З метою ознайомлення дітей молодшого шкільного віку із світом професій, формування ціннісного ставлення до праці, розуміння її ролі у житті людини й суспільства, розвитку  інтересу до професійної діяльності дорослих, навчання орієнтуватися у світі традиційних і нових професій, фахівці з профорієнтації Подільської районної філії Київського міського центру зайнятості спільно із працівниками універсальної публічної бібліотеки №11 провели змагально-мотиваційний захід для учнів 2 класу СЗОШ №45  «Професій різних є чимало, сповна їх вистачить на всіх».

Молодші школярі із задоволенням грали у вікторину «Відгадай професію», виконували вправи: «Без труда нема плода», «Професії моєї родини», «Назви професію», отримували призи.  

Молодший шкільний вік найбільш сприятливий для формування у дитини необхідних для включення у працю  дорослих  якостей, для вироблення початкових трудових умінь та навичок. Саме тому у цей віковий період (до10 років) дуже важливо створити різноманітну палітру вражень про величезний і захоплюючий світ професій, яка стане необхідною та важливою умовою для подальшого розвитку їх професійної самосвідомості і полегшить вибір у майбутньому.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024