Головна  →  Новини  →  21 травня 2019

Віктор Смирнов: «Наше завдання – забезпечити цілодобове прибирання та утримання території району в належному санітарному стані»

Віктор Смирнов: «Наше завдання – забезпечити цілодобове прибирання та утримання території району в належному санітарному стані»

21 травня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств щодо актуальних питань життєдіяльності району.

На початку наради Віктор Смирнов зупинився на питанні покосу трави. «Погодні умови сприяють швидкому росту трави, тому необхідно активізувати роботи з її покосу на балансових територіях комунальних підприємств», - дав доручення очільник району.

Також він нагадав присутнім про День Києва, який відзначають щороку в останню неділю травня. «25 та 26 травня на Контрактовій площі на киян та гостей міста чекає велика святкова програма у форматі open-air від популярних виконавців та зірок естради. Зважаючи на це, очікується велика кількість відвідувачів. Наше завдання – забезпечити цілодобове прибирання та утримання території району в належному санітарному стані. Крім того, необхідно подбати про вчасний вивіз сміття та наявність необхідної кількості сміттєвих контейнерів і урн, особливо це стосується місць масового відпочинку киян і гостей столиці», - дав доручення Віктор Смирнов. Також він запросив усіх долучитись до святкування Дня Києва.

Перший заступник голови Микола Дубовик доповів про стан комунального господарства району. Він повідомив, що на цьому тижні завершуються планові гідравлічні випробування для підготовки теплових мереж до роботи в осінньо-зимовий період на РТМ «Поділ», у зв’язку з чим буде відновлене гаряче водопостачання.

Також Микола Дубовик доповідав з питань просування медичної реформи. Станом на 21 травня 65% мешканців району підписали декларацію із сімейним лікарем.

Керівник апарату Олександр Окатий звернув увагу на питання своєчасності та достовірності в опрацюванні звернень громадян, що надходять до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації. Також він повідомив, що незабаром відкриється нова філія ЦНАПу, що на вул. Червонопільській, 14/14.

За результатами наради Віктор Смирнов надав відповідні протокольні доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024