Головна  →  Новини  →  15 травня 2019

Віктор Смирнов: «Демонтована Кокоревська альтанка встановлена на місце постійного експонування, на ній тривають реставраційні роботи» (фото)

Віктор Смирнов: «Демонтована Кокоревська альтанка встановлена на місце постійного експонування, на ній тривають реставраційні роботи» (фото)

15 травня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов спільно з керівниками структурних підрозділів та комунальних служб району провів нараду на Андріївському узвозі. До участі долучились головний архітектор проекту Юрій Лосицький та директор міського комунального підприємства «Спеціалізоване управління протизсувних підземних робіт» Анатолій Бойко.

Учасники наради перевірили санітарний стан Андріївського узвозу, будівництво оглядового майданчику на Алеї художників, утримання зелених насаджень схилу та хід реставрації Кокоревської альтанки.

На початку наради Віктор Смирнов перевірив хід реставрації об’єкту культурної спадщини – альтанкина Андріївському узвозі. «Демонтована Кокоревська альтанка встановлена на місце постійного експонування, на ній тривають реставраційні роботи, також продовжується благоустрій території біля музею-майстерні І. Кавалерідзе. Не втрачаємо темпів, необхідно завершити усі роботи до Дня Києва», - зазначив він.

Також у ході наради голова району разом з іншими учасниками наради перевірив хід облаштування додаткової променадної частини на Алеї художників. «Наразі завершують роботи з облаштування прогулянкової зони деревиною у напрямку фунікулеру. Усі роботи знаходяться на завершальному етапі. Плануємо, що до Дня Києва Алея художників повноцінно запрацює і кияни та гості столиці зможуть комфортно відвідувати цю частину туристичного маршруту», - зазначив очільник району.

За результатами наради Віктор Смирнов дав доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних служб для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024