Головна  →  Новини  →  10 вересня 2013

Близько 2000 спортсменів зібрав осінній спортивно-музичний фестиваль «Free Games. Територія екстриму»

Близько 2000 спортсменів зібрав осінній спортивно-музичний фестиваль «Free Games. Територія екстриму»

Близько 2000 спортсменів на 22 унікальних майданчиках підкорювали нові вершини альтернативного спорту і дарували яскраві емоції відвідувачам осіннього спортивно-музичного фестивалю екстремальних видів спорту «Free Games. Територія екстриму», який минулими вихідними відбувся у парку Дружби народів.

Так, вперше в Україні відбулася гонка на виживання «Kozak challenge». Найкращий час серед дівчат показали: Оксана Рябова, Олена Стрекаловского і Анна Мігель. Переможцями серед чоловіків стали: Вадим Рогозівській, Дмитро Ткаченко, Олександр Макарчук.

У рамках фестивалю також відбувся відкритий чемпіонат України з вейкбордингу «Ukrainian open», проходив він в 11 категоріях. За результатами змагань наймолодший учасник Даниїл Клещар, якому лише 5 років, посів друге місце у категорії (Junior boys), а чемпіонами України стали Варвара Долиніна (Women’s Professional) та Олексій Підмаляк (Men’s Professional).

Учасники відкритого чемпіонату України «Dirt Jumping» неабияк вразили глядачів, змагаючись у категоріях BMX і МТВ. Найкращі результати в категорії МТВ показали Денис Сегедін (Чернівці), Богдан Авращенко (Дніпропетровськ) та Микита Корнієнко (Київ). Чемпіонами «Free Games» в категорії ВМХ стали Олександр Чміль (Жовті Води), Віктор Сверщок (Боярка) і Олександр Лукашенко (Бровари).

Крім того, під час фестивалю відбулося відкриття майданчика для стрибків на подушку в дисципліні «Big Air». Неймовірні стрибки у висоту продемонстрували джампери SkyWalkers Family. У змаганнях зі стрибків у висоту перемогли Данило Гончаров (Донецьк), Костянтин Дядченко (Одеса) та Олександр Мовчан (Київ).

На майданчику скімбординг змагалися у категоріях флет і джибінг. Абсолютну першість в обох категоріях виборов Іван Остапчук, другі і треті місця в змаганнях розділили між собою Денис Щеглов і Олександр Павелко.

У другий день фестивалю відбулися змагання зі стрибків на батуті «Style Jumping», Всеукраїнський чемпіонат із фрірану, змагання з акробатики на пілоні Pole Dance Battle. Гості та учасники свята насолоджувалися динамічною форматною музикою. На багатьох майданчиках стартували змагання, екстремали і глядачі дружно підспівували гуртам «Hot Guys», «Спецпроект», «Bahroma», «O.Torvald», «Airchoppers» і «NRavitsa».

Захід проходив під патронатом голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» щодо популяризації здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом.

За матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/9880.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024