Головна  →  Новини  →  14 травня 2019

Віктор Смирнов: «Запрошую 16 травня усіх долучитись до свята, одягнувши вишиванку на роботу»

Віктор Смирнов: «Запрошую 16 травня усіх долучитись до свята, одягнувши вишиванку на роботу»

14 травня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств щодо актуальних питань життєдіяльності району.

На початку наради Віктор Смирнов зупинився на питанні рейтингових показників діяльності районних держаних адміністрацій. «У загальноміському рейтингу за квітень місяць Подільський район посів ІІ місце. Необхідно тримати такі позиції впродовж усього року. Чітка, злагоджена та щоденна робота всіх структурних підрозділів за своїми напрямками має позитивний результат. Тому дякую всім за роботу, продовжуємо в такому ж ритмі», - зауважив головуючий.

Також очільник району нагадав присутнім про Всесвітній день вишиванки, який відзначають щороку в третій четвер травня. «Запрошую 16 травня усіх долучитись до свята, одягнувши вишиванку на роботу», - звернувся до присутніх Віктор Смирнов.

Перший заступник голови Микола Дубовик доповів про стан комунального господарства району. Він повідомив, що з 13 травня у районі розпочались планові гідравлічні випробування для підготовки теплових мереж до роботи в осінньо-зимовий період, у зв’язку з чим буде відсутнє гаряче водопостачання. Крім того, він зазначив, що погодні умови сприяють швидкому росту трави, тому необхідно активізувати роботи з її покосу на балансових територіях комунальних підприємств.

Також Микола Дубовик доповідав з питань просування медичної реформи. Станом на 14 травня 63,5% мешканців району підписали декларацію із сімейним лікарем. Щодо ситуація із захворюванням на кір перший заступник голови доповів, що вона є контрольованою. У травні зареєстровано 20 випадків, що не перевищує епідемічний поріг.

Заступник керівника апарату Яна Дацун нагадала присутнім, що 18 травня в Україні відзначають День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу, тому необхідно відмовитись від масових розважальних заходів у цей день. Також вона повідомила про день донора крові, який відбудеться 21 травня в Київській міській клінічній лікарні № 15.

За результатами наради Віктор Смирнов надав відповідні протокольні доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024