Головна  →  Новини  →  10 травня 2019

10 травня Віктор Смирнов перевірив приміщення ДНЗ № 162 (фото)

10 травня Віктор Смирнов перевірив приміщення ДНЗ № 162 (фото)

10 травня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов за зверненнями батьків відвідав дошкільний навчальний заклад № 162, що на вул. Оболонській, 5.

Голова району поспілкувався з директором закладу щодо ремонту приміщення та заміни вікон в дитячому садку. «Задля створення належних умов виховання дітей та роботи працівників, запровадження енергозабезпечення та покращення температурного режиму у приміщенні дошкільного закладу необхідно утеплити фасад та здійснити заміну вікон. Для цього нам необхідно передбачити кошти на наступний бюджетний 2020 рік, або у разі економії бюджетних коштів перерозподілити їх вже у цьому році», - дав доручення Віктор Смирнов представнику групи централізованого господарського обслуговування закладів освіти району, який разом з головою району взяв участь в об’їзді.

Також йшла мова про благоустрій території закладу та прилеглу земельну ділянку, яка розташована за межами дитячого садку.

За результатами перевірки сформовано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району, які необхідно опрацювати.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024