Головна  →  Новини  →  10 травня 2019

Віктор Смирнов перевірив стан шкільного стадіону середньої школи №243 перед відкриттям (фото)

Віктор Смирнов перевірив стан шкільного стадіону середньої школи №243 перед відкриттям (фото)

10 травня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов перевірив стан шкільного стадіону середньої школи №243, що на вул. Новомостицькій, 10.

«Вже днями отримаємо сертифікат про готовність стадіону до експлуатації.  Саме тому ми дещо затримали його відкриття, чекали отримання всіх необхідних документів. Завдання міського голови – чітке дотримання процедур та вимог чинного законодавства, тим паче, коли мова йде про життя та здоров’я дітей, котрі займатимуться на цьому стадіоні», - зазначив Віктор Смирнов.

Також він додав, що необхідно привести до належного стану територію, прилеглу до стадіону, обрізати сухостійне гілля на деревах, що поруч та в цілому бути готовим до відкриття стадіону найближчим часом.

За результатами перевірки сформовано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району, які необхідно опрацювати.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024