Головна  →  Новини  →  8 травня 2019

Віктор Смирнов провів особистий прийом громадян (фото)

Віктор Смирнов провів особистий прийом громадян (фото)

7 травня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів особистий прийом громадян.

Так, до голови звернулись батьки дітей ДНЗ № 162, що на вул. Оболонській, 5 з питань ремонту приміщення та заміни вікон в дитячому закладі.

З питань незадовільного обслуговування будинку та прибудинкової території звернувся мешканець будинку, що на вул. Вишгородській, 47-А.

Також на особистий прийом прийшла мешканка, яка проживає на пров. Квітневому, 1-В щодо діяльності керівництва ЖБК «Автомат-4».

З метою налагодження співпраці прийшов на прийом до голови району представник громадської організації "ШКОЛА РОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ "ВАРД".

Всього поспілкуватися з головою Подільської РДА прийшли 9 осіб.

Стосовно порушених питань Віктор Смирнов дав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів та комунальних підприємств в межах повноважень допомогти в їх вирішенні.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024