Головна  →  Новини  →  7 травня 2019

7 травня Віктор Смирнов провів щотижневу апаратну нараду

7 травня Віктор Смирнов провів щотижневу апаратну нараду

7 травня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств щодо актуальних питань життєдіяльності району.

У ході наради голова району нагадав присутнім про пам’ятні заходи, які відбудуться на цьому тижні. «8 та 9 травня Україна відзначає День пам’яті та примирення й День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Наш громадянський обов’язок вшанувати пам’ять тих, хто не повернувся, а також подякувати ветеранам за мужність і героїзм, які вони проявили в ті роки. Тому, щиро запрошую всіх взяти участь в проведенні пам'ятних заходів, які відбудуться в Подільському районі цими днями», - зазначив Віктор Смирнов.

Перший заступник голови Микола Дубовик доповів про стан комунального господарства району. Він повідомив про необхідність попередити керівників культурних, освітніх закладів та закладів охорони здоров’я про проведення в травні гідравлічних випробувань теплових мереж, у зв’язку з чим буде відсутнє гаряче водопостачання.

Також він повідомив, що у зв’язку із значними опадами за останній тиждень отримано 40 звернень щодо протікання покрівель. Усі вони внесені до графіку виконання ремонтів на поточний рік. Крім того, він зазначив, що погодні умови сприяють швидкому росту трави, тому необхідно активізувати роботи з її покосу на балансових територіях комунальних підприємств.

З питань просування медичної реформи доповідав заступник голови Віталій Волошкевич. Він повідомив, що станом на 7 травня 63,6% мешканців району підписали декларацію із сімейним лікарем. Також він повідомив присутнім локації, на яких будуть відбуватися урочисті заходи, пов’язані із відзначенням Дня пам’яті та примирення і 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Відповідно до плану заходів 8 та 9 травня передбачається урочисте покладання квітів до пам’ятних знаків та пам’ятників воїнам-визволителям на Рибальському півострові та Куренівському цвинтарі і проведення мітингів-реквіємів. З цього приводу голова райдержадміністрації Віктор Смирнов дав доручення керівникам комунальних служб перевірити санітарний стан територій, прилеглих до пам’ятників та пам’ятних знаків.

Заступник керівника апарату Яна Дацун звернула увагу на питання, пов’язане з виконавською дисципліною, а саме вчасного закриття контрольних документів та достовірності у наданні відповідей під час опрацювання звернень громадян, що надходять до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

За результатами наради Віктор Смирнов надав відповідні протокольні доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024