Головна  →  Новини  →  6 травня 2019

Киян запрошують взяти участь у заході «Чистий ліс»

Киян запрошують взяти участь у заході «Чистий ліс»

Громадська організація «Форум розвитку громадянського суспільства», громадська ініціатива «Варта Виноградар» спільно з громадянами-мешканцями масиву Виноградар Подільського р-ну м. Києва 12 травня об 12:00 проводитимуть захід «Чистий ліс – 4: ліс - велетень».

Захід має на меті показати, що кожен, зробивши свій особистий невеликий внесок, допомагає зберегти чистоту та екологію довкілля в нашому місті.

У цьому році велика увага до маленьких киян, які разом із батьками долучаються до заходу. Родини матимуть змогу не тільки прибрати ліс від сміття та доглянути родинні дерева в Дубовій рощі, а ще й облаштувати трасу «Слалом» та взяти участь в урочистому відкриті дитячого еко-майданчика «Лісовий равлик». На маленьких мешканців Виноградаря  чекатимуть розваги, майстер-класи, конкурси на Дитячому святі.

Місце проведення: основна локація навпроти вул. Косенка, б. 113 (вхід в ліс).

Деталі про подію за посиланням: https://www.facebook.com/events/565904197265668/.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024