Головна  →  Новини  →  6 травня 2019

5 травня відбулось 106-те засідання києвознавчого клубу «Кияни»

5 травня відбулось 106-те засідання києвознавчого клубу «Кияни»

5 травня у бібліотеці імені Олександра Грибоєдова відбулось 106-те засідання києвознавчого клубу «Кияни».

Голова клубу Віталій Баканов представив глибоке дослідження історії вулиці Кирилівської, яка відома з XVII століття (фігурувала під назвою Плоська та Фрунзе). Владислав Барановський вразив присутніх прекрасною присвятою про студента архітектурного факультету КНУБА, активіста Євромайдану, Героя Небесної Сотні Олександра Плеханова. Лариса Сементєва занурила клубівців у спогади про незабутні події Майдану 2014 року та душевно виконала пісню «Гей, пливе кача». Опісля всі вшанували пам'ять загиблих майданівців хвилиною мовчання.

Письменник, журналіст, сценарист Андрій Костюченко запропонував  огляд сторінок захопливого журналу «Історія. Новий погляд». Тематика журналу – події історії, новітні та маловідомі в Україні історичні відкриття, постаті, києвознавчі дослідження. Клубівці із задоволенням заслухали виступ про київського губернатора Івана Фундуклея, який за 13 років своєї невтомної праці з розвитку та благоустрою нашого міста залишив по собі добру пам'ять. Наступне засідання клубу відбудеться 19 травня о 12:00.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024