Головна  →  Новини  →  2 травня 2019

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

2 травня перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2019-2020 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. У засіданні взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації та представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

На початку засідання головуючий відзначив, що в районі нормалізувалась робота ліфтового господарства, а також подякував керівникам комунальних служб за гарну роботу з прибирання території району під час Великодніх свят.

Також Микола Дубовик наголосив, що нагальним питанням залишається ліквідація розриттів після проведення ремонтних робіт мереж. «На наступне засідання оперативного штабу необхідно підготувати план з ліквідації розриттів та список адрес, за якими вже відбулось відновлення асфальтового покриття», - зазначив він.

Крім того, Микола Дубовик зосередив увагу керівників комунальних служб на необхідності щоденного проведення покосів трави на балансових територіях.

Під час засідання також йшла мова про початок проведення випробувань тепломереж з 13 травня.

За результатами розгляду порядку денного головуючий надав доручення для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024