Головна  →  Новини  →  2 травня 2019

У поминальні дні до столичних кладовищ курсуватиме наземний пасажирський транспорт

У поминальні дні до столичних кладовищ курсуватиме наземний пасажирський транспорт

У Києві в поминальні дні до міських кладовищ за декількома маршрутами курсуватиме наземний пасажирський транспорт. Перелік цих маршрутів затверджено розпорядженням КМДА № 774.

Також 5 травня заборонять паркування автотранспорту на вул. Електротехнічній і  заїзд транспорту на вулицю Крайню на ділянці від вулиці Братиславської до вулиці Сержа Лифаря. За інформацією Центру організації дорожнього руху, на перехрестях припинять роботу світлофорні об’єкти, тож регулювання руху здійснюватиметься поліцейськими регулювальниками.

Крім того, для роботи підвізних автобусних маршрутів до Лісового цвинтаря передбачається перекриття руху транспорту на вулиці Кубанської України – на ділянці від вулиці Кіото до вулиці Миколи Матеюка. При цьому рух маршрутного громадського транспорту на цій ділянці зберігатиметься.

Перелік маршрутів: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024