Головна  →  Оголошення  →  2 травня 2019

Оголошення Приватного вищого навчального закладу «Київський інститут бізнесу та технологій» про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

ПВНЗ «КІБІТ» повідомляє про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря для котельні, що розташована в приміщенні закладу на цокольному поверсі за  адресою: 04078, м. Київ, провулок Зоряний, 1/5.

В котельні встановлено котел твердопаливний Logika 70-78, потужністю 78 Вт для опалення власних приміщень в опалювальний період. Котел працює на паливних брикетах (пелети) із деревини. Річна витрата палива складає 35 т.

При спалюванні пелет в атмосферне повітря викидаються азоту оксиди азоту (оксид та діоксид азоту) у перерахунку на діоксид азоту, оксид вуглецю, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок нефиренціойованих за складом, метан, вуглецю діоксид, азоту (1) оксид (N2O), неметанові леткі органічні сполуки (НМЛОС).

Інвентаризація джерел викидів підприємства показала, що викиди від стаціонарних джерел (без обліку парникових газів) становить 0,072 т/рік.

Рівень забруднення атмосферного повітря не перевищує гранично припустимі концентрації для населених місць, встановлених Міністерством охорони здоров’я України.

Зауваження та пропозиції надсилати до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 2, тел. (044) 226-20-26,  (044) 485-18-95, e-mail: [email protected]

Публікація в газеті «Aviso» від 15 квітня 2019 року № 15

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024