Головна  →  Новини  →  26 квітня 2019

Для учнів школи № 10 провели професіографічну екскурсію (фото)

Для учнів школи № 10 провели професіографічну екскурсію (фото)

Професіографічна екскурсія, проведена фахівцями відділу профорієнтації Подільської районної філії Київського міського центру зайнятості та представниками Київського енергетичного коледжу на Київську ТЕЦ-5 для учнів 9 класу ЗОШ №10, стала завершальним етапом професіографічного дослідження професій, що використовуються в енергетичній сфері.

Школярі наочно ознайомились із професіями, які нещодавно  досліджували за допомогою професіограм у стінах школи, а саме: теплоенергетик, теплотехнік, технік-електрик, інженер хімічного очищення води, інженер-енергетик тощо.

Керівник групи налагоджування виробничо-технічного відділу Вадим Комендо розповів про технологію енергетичного виробництва, продемонстрував процес перетворення тепла в електричну енергію.

Інженер теплоенергетик Юрій Устимець провів екскурсію територією ТЕЦ-5 та поділився особистою історією свого професійного успіху.

Завітали дев’ятикласники і до хімічного цеху ТЕЦ-5, де Ганна Михайлик, інженер  II категорії, цікаво та змістовно ознайомила школярів із процесом очищення води та особливостями її застосування на ТЕЦ.

Дружний та злагоджений колектив, цікаві та змістовні розповіді про умови праці, перспективи зайнятості та можливість кар’єрного зростання підігріли в юних екскурсантів непідробний інтерес до професій енергетичної сфери. Вони ще повернуться сюди, але уже не як споглядачі, а як професіонали.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024