КМДА Київська міська державна адміністрація


25 квітня 2019

Комунальні служби району прозвітували про стан виконання звернень громадян (фото)

Комунальні служби району прозвітували про стан виконання звернень громадян (фото)

25 квітня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів нараду щодо виконавської дисципліни за зверненнями громадян до КБУ «Контактний центр міста Києва». У засіданні взяли участь перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик, заступник керівника апарату Яна Дацун, керівники комунальних підприємств району та представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Віктор Смирнов розпочав нараду з того, що відмітив позитивну динаміку в опрацюванні звернень, але цього недостатньо для підняття рейтингу. «Необхідно налагодити співпрацю з КБУ «Контактний центр міста Києва», адже з наших обговорень стає зрозумілим, що робота за зверненнями виконується, але відсутнє вчасне звітування, яке впливає на рейтинг району в цілому, і значно його знижує», - зазначив голова району.

Крім того, учасники наради розглянули скарги щодо відсутності освітлення в під’їздах. З цього питання доповів перший заступник директора КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» Олександр Побочний. За його словами, відсутність освітлення в під’їздах зумовлена систематичними крадіжками обладнання.

Також головуючий більш детально зупинився на нагальному питанні щодо накриття люку на провулку Маринецького, 1. «Треба більш ефективніше працювати з мешканцями та знаходити спільні рішення для уникнення ситуацій, які можуть стати причиною травмування людей», - зазначив Віктор Смирнов.

За результатами проведення наради надано відповідні протокольні доручення керівникам комунальних підприємств району і представникам спеціалізованих обслуговуючих організацій.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.