Головна  →  Новини  →  25 квітня 2019

Комунальні служби району прозвітували про стан виконання звернень громадян (фото)

Комунальні служби району прозвітували про стан виконання звернень громадян (фото)

25 квітня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів нараду щодо виконавської дисципліни за зверненнями громадян до КБУ «Контактний центр міста Києва». У засіданні взяли участь перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик, заступник керівника апарату Яна Дацун, керівники комунальних підприємств району та представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Віктор Смирнов розпочав нараду з того, що відмітив позитивну динаміку в опрацюванні звернень, але цього недостатньо для підняття рейтингу. «Необхідно налагодити співпрацю з КБУ «Контактний центр міста Києва», адже з наших обговорень стає зрозумілим, що робота за зверненнями виконується, але відсутнє вчасне звітування, яке впливає на рейтинг району в цілому, і значно його знижує», - зазначив голова району.

Крім того, учасники наради розглянули скарги щодо відсутності освітлення в під’їздах. З цього питання доповів перший заступник директора КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» Олександр Побочний. За його словами, відсутність освітлення в під’їздах зумовлена систематичними крадіжками обладнання.

Також головуючий більш детально зупинився на нагальному питанні щодо накриття люку на провулку Маринецького, 1. «Треба більш ефективніше працювати з мешканцями та знаходити спільні рішення для уникнення ситуацій, які можуть стати причиною травмування людей», - зазначив Віктор Смирнов.

За результатами проведення наради надано відповідні протокольні доручення керівникам комунальних підприємств району і представникам спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024