Головна  →  Новини  →  25 квітня 2019

Микола Дубовик: «Питання щодо відновлення роботи непрацюючих ліфтів має бути на постійному контролі у комунальних служб району – тривала їх зупинка недопустима, особливо це стосується Великодніх свят» (фото)

Микола Дубовик: «Питання щодо відновлення роботи непрацюючих ліфтів має бути на постійному контролі у комунальних служб району – тривала їх зупинка недопустима, особливо це стосується Великодніх свят» (фото)

25 квітня перший заступник голови Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2018-2019 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. У засіданні взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації та представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Починаючи нараду, головуючий наголосив на необхідності провести ремонт доріг під час весняно-літнього сезону. Для цього він доручив скласти детальні графіки для визначення обсягу робіт, який необхідно виконати.

Також на засіданні обговорили роботу ліфтового господарства. «Питання щодо відновлення роботи непрацюючих ліфтів має бути на постійному контролі у комунальних служб району – тривала їх зупинка недопустима, особливо це стосується Великодніх свят. Опрацювати та розмістити інформацію (оголошення) в будинках, в яких не працюють ліфти з причин викрадення ліфтового обладнання або проведення капітального ремонту, зазначивши строки відновлення та контактний телефон відповідальних», - дав доручення Микола Дубовик.

Крім того, йшла мова про вжиття заходів щодо запобігання незаконної торгівлі на території району, особливо це стосується вулиці Світлицького. «Там, де є незаконна торгівля, як наслідок, є незаконні сміттєзвалища, тому нам треба розширити нашу робочу групу, включивши до неї представників поліції для проведення щоденного патрулювання проблемних місць, бо поодинокі рейди не дають необхідного результату», - зазначив Микола Дубовик.

За результатами розгляду порядку денного головуючий надав доручення для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024