Головна  →  Новини  →  24 квітня 2019

У бібліотеці імені Валі Котика відбулась зустріч з батьками загиблих воїнів антитерористичної операції

У бібліотеці імені Валі Котика відбулась зустріч з батьками загиблих воїнів антитерористичної операції

Сьогодні, 24 квітня, напередодні Великодня, перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик зустрівся з батьками загиблих воїнів антитерористичної операції, щоб привітати їх з прийдешніми святами. Зустріч відбулась в затишній залі бібліотеки імені Валі Котика.

«Щиро вітаю вас із святом Світлого Христового Воскресіння. Напередодні цього великого дня ми з колегами запросили вас сюди, щоб висловити вдячність за те, що ви виховали своїх дітей справжніми героями України. Завдяки їхньому подвигу ми живемо у вільній демократичній країні і можемо розбудовувати її за європейськими стандартами», - звернувся із словами шани до запрошених Микола Дубовик.

Присутні на зустрічі спеціалісти управління праці та соціального захисту населення та відділу охорони здоров’я надали запрошеним роз’яснення щодо соціальних прав членів сім’ї, які втратили близького родича-учасника АТО.

Крім того, батьків загиблих воїнів антитерористичної операції привітав музичний колектив, а також їм вручили Великодні паски.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024