Головна  →  Новини  →  24 квітня 2019

Віктор Смирнов: «Наша мета і моя вимога – якісне та вчасне прибирання району під час Великодніх свят, особливо це стосується місць масового відпочинку киян і гостей столиці» (фото)

Віктор Смирнов: «Наша мета і моя вимога – якісне та вчасне прибирання району під час Великодніх свят, особливо це стосується місць масового відпочинку киян і гостей столиці» (фото)

24 квітня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов спільно з керівниками структурних підрозділів та комунальних служб району провів нараду на Андріївському узвозі.

Учасники наради перевірили санітарний стан Андріївського узвозу, будівництво оглядового майданчику на Алеї художників та хід реставрації Кокоревської альтанки.

На початку наради Віктор Смирнов перевірив хід облаштування додаткової променадної частини на Алеї художників. «Наразі завершують монтувати каркас прогулянкової зони та розпочинаються роботи з накриття його деревиною. Окремо варто звернути увагу на безпечність цієї території, оскільки будівництво об’єкту ще не завершено, необхідно подбати про його огородження чи обмежити доступ до місць, що створюють небезпеку» - сказав він.

Також у ході наради Віктор Смирнов разом з іншими учасниками наради перевірили хід реставрації об’єкту культурної спадщини - альтанкина Андріївському узвозі. Наразі ведуться роботи щодо облаштування прилеглої території.

Під час наради очільник району підняв питання щодо забезпечення безперебійного прибирання та утримання в належному санітарно-технічному стані Андріївського узвозу під час вихідних та святкових днів. «Попереду п’ять вихідних, необхідно забезпечити безперебійну роботу всіх комунальних служб для щоденного прибирання Андріївського узвозу. Наша мета і моя вимога – якісне та вчасне прибирання району під час Великодніх свят, особливо це стосується місць масового відпочинку киян і гостей столиці», - дав доручення Віктор Смирнов.

За результатами наради Віктор Смирнов дав доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних служб для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024