Головна  →  Новини  →  24 квітня 2019

Валентин Мондриївський: «У звʼязку з початком проведення підготовчих робіт до реконструкції центральної частини Подільського району можливе тимчасове відновлення руху автотранспорту по вулиці Сагайдачного»

Валентин Мондриївський: «У звʼязку з початком проведення підготовчих робіт до реконструкції центральної частини Подільського району можливе тимчасове відновлення руху автотранспорту по вулиці Сагайдачного»

23 квітня у Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяли участь заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський, перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик, а також керівники структурних підрозділів міської та районної адміністрацій та представники комунальних служб.

На початку наради Валентин Мондриївський зосередив увагу керівників комунальних підприємств на необхідності забезпечити безперебійну роботу всіх комунальних служб для щоденного прибирання та утримання в належному санітарно-технічному стані центральної частини району. «Андріївський узвіз, Контрактова та Поштова площі, вул. Петра Сагайдачного - це місця, за якими оцінюють місто. Вони повинні постійно виглядати ошатними та привабливими для киян та гостей столиці», - сказав він.

Також йшла мова про початок реконструкції центральної частини району. «У звʼязку з початком проведення підготовчих робіт в межах реконструкції центральної частини Подільського району можливе виділення смуги для тимчасового руху автотранспорту на проїзній частині вулиці Сагайдачного. Необхідно врахувати цей аспект, особливо це стосується встановлення літніх майданчиків біля кафе та ресторанів, що розташовані в межах пішохідної  частини вул. П. Сагайдачного - це необхідно робити виключно на тротуарі», - зауважив Валентин Мондриївський.

У ході наради також обговорили нагальність реконструкції будинку на вулиці Спаській, 6, який є пам’яткою архітектури.

Директор КП УЗН Ольга Манько повідомила, що підприємство вже почало розконсервовувати фонтан у сквері № 1, що на  Контрактовій площі, і до Великодня його буде запущено в роботу.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району, які необхідно опрацювати.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024