Головна  →  Новини  →  23 квітня 2019

До Всесвітнього дня охорони праці провели нараду щодо існуючих проблем (фото)

До Всесвітнього дня охорони праці провели нараду щодо існуючих проблем (фото)

З метою підготовки до відзначення Всесвітнього дня охорони праці та привернення уваги до існуючих проблем у сфері охорони праці, попередження нещасних випадків, а також дотримання правил норм охорони праці, обов’язків і відповідальність за додержанням нормативно-правових актів з охорони праці, спрямованих на збереження життя та здоров’я людини, 23 квітня у Подільській райдержадміністрації провели нараду на тему: "Безпечне і здорове майбутнє праці".

Нараду провів перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик привітав учасників заходу з прийдешнім професійним святом та вручив грамоти райдержадміністрації кращим представникам району, які відповідають на своїх підприємствах, в установах та організаціях за охорону праці. У своєму виступі він також акцентував увагу присутніх на тому, що людське життя – це найвища соціальна цінність, і ніякими обставинами не можна виправити смерті людини. Охорона праці є невід’ємною складовою забезпечення гармонійного розвитку суспільства. Саме тому важливо пам’ятати, що підвищення рівня культури охорони праці в суспільстві – це запорука збереження здоров’я та життя працівників, створення чітко сформульованої системи прав, обов’язків та сфер відповідальності, де принцип профілактики має найвищий пріоритет.

Головний редактор журналу державного підприємства "Редакція журналу "Охорона праці" Дмитро Матвійчук представив презентацію, як Україна активно інтегрує європейські норми з охорони праці у власну правову систему, створює умови для формування сучасної високої культури і відповідальності за збереження життя та здоров’я працівників провів конкурси з нагородженням учасників.

Подільська районна в місті Києві державна адміністрація, зважаючи на важливість забезпечення створення та ефективного функціонування охорони праці на кожному підприємстві, закликає усіх роботодавців активно долучитися до роботи та гідно відзначити у квітні – травні 2019 року День охорони праці.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024