КМДА Київська міська державна адміністрація


23 квітня 2019

12 травня у столиці стартує наймасштабніший профорієнтаційний захід «Місто професій»

12 травня у столиці стартує наймасштабніший профорієнтаційний захід «Місто професій»

12 травня у столиці стартує шостий сезон наймасштабнішого профорієнтаційного заходу в Україні та Європі «Місто професій». Захід розпочнеться о 12:00 на території парку ім. Т. Шевченка. Про це повідомили організатори – благодійний фонд «Місто професій».

У парковій зоні розгорнеться імпровізоване містечко. При вході кожна дитина віком від 2-х до 18-ти років отримає «паспорт» і карту представлених професій та матиме можливість «влаштуватись на роботу» після короткого майстер-класу від фахівців. Це представники і надзвичайно значущих у сучасних умовах професій, і локально важливих та актуальних для певної місцевості: рятувальник, пожежний, кінолог, вибухотехнік, інспектор патрульної поліції, лікар, соціальний працівник, криміналіст тощо.

Кожна дитина отримає шанс познайомитись зі світом дорослих та обрати для себе улюблену справу. «Місто професій» – унікальний проект, що не має аналогів у світі.

Як повідомили організатори, за час проведення заходу понад 1 млн дітей віком від 2-х до 18-ти років стали учасниками проекту «Місто професій» в Україні.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.