Головна  →  Новини  →  20 квітня 2019

Віктор Смирнов: «Дякую усім небайдужим, хто сьогодні прийшов на толоку, щоб напередодні Великодня місто було прибраним та чистим» (фото)

Віктор Смирнов: «Дякую усім небайдужим, хто сьогодні прийшов на толоку, щоб напередодні Великодня місто було прибраним та чистим» (фото)

20 квітня у Подільському районі відбулась весняна толока до Дня довкілля. До участі долучився і заступник голови Київської міської державної адміністрації, куратор району Валентин Мондриївський.

З метою озеленення, благоустрою та поліпшення санітарного стану Подільського району мешканці, представники громадських організацій, підприємств, установ, працівники адміністрації разом з комунальними службами прибрали значну частину району.

Приведено до належного санітарного стану площу Т. Шевченка (за автостанцією «Полісся», вздовж Мінського шосе), Андріївський узвіз та його схили, вул. Газопровідну, вул. Косенка та вул. О. Теліги.

Також прибрали прилеглі до підприємств, установ та організацій території, балансові зони закладів освіти, культури та охорони здоров’я.

«Сьогодні за ініціативи мера Києва проходить наймасштабніша весняна толока до Дня довкілля по всій території столиці і жителі Подільського району також долучилися до спільного прибирання міста. Сьогодні ми згуртувались та зробили добру справу. Дякую усім небайдужим, хто сьогодні прийшов на толоку, щоб напередодні Великодня місто було прибраним та чистим», - зазначив Віктор Смирнов.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024