Головна  →  Новини  →  19 квітня 2019

Віктор Смирнов долучився до висадки кущів та саджанців (фото)

Віктор Смирнов долучився до висадки кущів та саджанців (фото)

19 квітня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов на запрошення комерційного банку «UKRSIBBANK» долучився до висадки кущів та саджанців біля Андріївської церкви разом з працівниками банку.

«Проведення таких масштабних заходів вже стало гарною традицією у Подільському районі. Сподіваюсь, що саджанці приймуться, збагатять повітря свіжістю та забезпечать екологічну чистоту району. Такі акції доводять, що байдужих до питань озеленення території немає. Києву зеленим бути!», - сказав очільник району.

Віктор Смирнов подякував за запрошення та змогу долучитись до такої корисної ініціативи. Для озеленення території району банк надав більше 60 одиниць зелених насаджень.

До речі, висадка дерев вже стала гарною традицією в районі. Адже раніше Віктор Смирнов долучився до висадки дерев у сквері на вул. Щекавицькій. Також у дитячому садку, що на Андріївському узвозі, висадили кущі та дерева.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024