Головна  →  Новини  →  19 квітня 2019

Віктор Смирнов перевірив хід реконструкції Кокоревської альтанки та будівництво оглядового майданчику на Алеї художників (фото)

Віктор Смирнов перевірив хід реконструкції Кокоревської альтанки та будівництво оглядового майданчику на Алеї художників (фото)

19 квітня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов перевірив хід реконструкції Кокоревської альтанки та будівництво оглядового майданчику на Алеї художників. До участі у нараді долучились перший заступник голови Микола Дубовик, архітектор Юрій Лосицький, керівники структурних підрозділів та комунальних служб району.

На початку наради Віктор Смирнов перевірив хід реконструкції Кокоревської альтанки. Реставраційні роботи проводяться безпосередньо у сквері. Наразі знімають шари старої фарби та оновлюють елементи конструкції.

У ході наради Віктор Смирнов поспілкувався з будівельниками та перевірив, як просувається будівництво оглядового майданчику на Алеї художників. «На наступному тижні планується влаштування каркасу від ділянки існуючої променадної зони до альтанки, а також продовжаться роботи від альтанки до фунікулеру. Наразі триває монтаж та бетонування опор», - зазначив голова району.

Також Віктор Смирнов звернувся до будівельників: «Не втрачаємо темпів, необхідно скоординувати дії та продовжувати роботу у такому ж режимі, щоб встигнути виконати доручення міського голови Віталія Кличка та відкрити Алею художників до Дня Києва».

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024