Головна  →  Новини  →  16 квітня 2019

15 квітня діти Подільського району долучилися до благодійної акції «Великодній зайчик» від Червоного Хреста (фото)

15 квітня діти Подільського району долучилися до благодійної акції «Великодній зайчик» від Червоного Хреста (фото)

15 квітня у межах місяця Товариства Червоного Хреста України в Подільському районі проведено благодійну акцію «Великодній зайчик».

Під час акції діти під керівництвом пекарів та студентів училища випікали та прикрашали випічку. Частиною виготовленого печива діти поласували, а решту буде розповсюджено під час благодійної ярмарки. Отримані за печиво кошти будуть направлені на благодійність, а саме на підтримку самотніх людей літнього віку.

Під час заходу діти мали можливість познайомитися з професією кухара та долучитися до маленької доброї справи, яка робить наш світ кращим.

Серед підростаючих пекарів, що долучилися до випікання печива, були діти із сімей демобілізованих воїнів, діти внутрішньо переміщених осіб, а також діти, які навчаються в інклюзивних класах.

Організаторами акції виступили Подільська районна організація Товариства Червоного Хреста України в м. Києві та Державний професійно-технічний навчальний заклад «Київське вище професійне училище водного транспорту».

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024