Головна  →  Новини  →  12 квітня 2019

11 квітня відбулося засідання Колегії Подільської районної в місті Києві державної адміністрації (фото)

11 квітня відбулося засідання Колегії Подільської районної в місті Києві державної адміністрації (фото)

Віктор Смирнов провів засідання Колегії Подільської районної в місті Києві державної адміністрації. До участі у нараді долучились керівники структурних підрозділів Подільської районної в місті Києві державної адміністрації, в.о. директора КП «Шкільне харчування» Лариса Панькова, директор ліцею №100 «Поділ» Вікторія Телегіна та члени Колегії. У ході засідання розглянули два питання:

  • про підсумки щомісячної оцінки діяльності Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за 2018 рік;
  • про організацію харчування дітей в закладах освіти Подільського району.

Розглядаючи перше питання, члени Колегії зосередили увагу на щомісячній оцінці діяльності Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

«За підсумками щомісячної оцінки за січень-грудень 2018 року Подільський район посів 3 місце серед районів м. Києва, в порівнянні з листопадом місяцем рейтинг району покращено на 1 позицію, але за лютий 2019 року рейтинг району погіршено на 1 позицію – 4 місце», - зауважила під час доповіді начальник відділу економіки Валентина Коничева. Члени Колегії детально розглянули кожен показник рейтингової оцінки та обговорили проблемні питання.

За результатами розгляду цього питання голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов дав доручення посилити виконавську дисципліну та налагодити дієвий механізм реагування на звернення громадян з метою підвищення рейтингових показників роботи. «Необхідно докласти максимум зусиль, щоб покращити рейтинг району в цілому. Також необхідно врахувати усі недоліки у роботі та прийняти оперативні управлінські рішення для їх вирішення».

Щодо другого питання начальник управління освіти Марина Васіна доповіла членам Колегії, що у Подільському районі послуги харчування надають  КП «Шкільне харчування», яке обслуговує 24 заклади та ТОВ «Підліток», який працює на базі Ліцею № 100 «Поділ». Приготування їжі для учнів інтернатних закладів, вихованців дитячого будинку «Малятко» та закладів дошкільної освіти забезпечується штатними працівниками цих закладів. Також районним управлінням освіти забезпечено оновлення харчоблоків, покращено матеріально-технічну базу за рахунок придбання сучасного технологічного обладнання.

Усього щоденно в закладах загальної середньої освіти безкоштовно харчується 7604 учні, пільгових категорій – 537 учнів та до 10 000 дітей обслуговується харчуванням за готівку (буфетна продукція, гаряче харчування).

За результатами розгляду цього питання очільник району Віктор Смирнов подякував за змістовну доповідь і роботу у цьому напрямку та запропонував не втрачати темпів, продовжувати покращувати та урізноманітнювати харчування дітей в навчальних закладах району.

Підсумовуючи результати засідання, Віктор Смирнов подякував членам Колегії за вичерпну інформацію та дав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації та комунальних підприємств району щодо озвучених питань.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024